HRVATSKI  //  ENGLISH

aSTONE by Aquaestil

  • Umivaonički pultovi

    FOTOGALERIJA

  • Umivaonički pultovi

    Umivaonički pultovi najbolja su opcija za mjesta gdje je potrebno funkcionalno, estetski dopadljivo i higijensko rješenje, a sastoje se od ravne plohe i umivaonika  koji može biti namijenjen za podpultnu ugradnju ili ugradnju na pult, ovisno o Vašim preferencijama. 

    Umivaoničku plohu moguće je proizvesti po mjeri za svaku pojedinu kupaoničku ili kuhinjsku konfiguraciju,  a također je moguće odabrati  boju i efekt u kojem će ista biti izrađena. S obzirom kako su ovakove plohe obično podložne pojačanom habanju, preporučamo Vam odabir mat efekta koji izrazito dobro podnosi stalnu uporabu i udarce. 

    Posebna prednost umivaoničkih pultova izrađenih od ASTONE materijala je mogućnost bešavnog spajanja pulta i umivaonika čime se dobiva monolitna cjelina bez vidljivog spoja. Na taj način omogućena je nenadmašna razina higijene i lakoća čišćenja jer se nečistoća ne nakuplja u spojevima, a sam materijal ASTONE u potpunosti je neporozan i ne dozvoljava nakupljanje bakterija i gljivica.. Osim toga, ovakovi pultovi izgledaju iznimno atraktivno i pogodni su kako za privatnu uporabu u kupaonicama i kuhinjama, tako i u hotelima, restoranima, benzinskim crpkama...